Foliedruk.

Foliedruk is een geweldige manier om grafische producten te verfraaien en ze een opvallende glans te geven.

Laten we eens kijken naar de verschillende technieken:

  1. Hotfoil: Bij hotfoil wordt een dunne laag metallic folie aangebracht op het drukoppervlak met behulp van warmte en druk. Dit zorgt voor een luxe uitstraling en een opvallend glanseffect op drukwerk. Ideaal voor premium producten en marketingmaterialen.

  2. Coldfoil: Koudfoliedruk is vergelijkbaar met hotfoil, maar vereist geen warmte. Hierbij wordt de folie heel gedetailleerd op het drukoppervlak aangebracht met behulp van druk en lijminkt.

  3. Digitale Foliedruk: Ook wel cold foil genoemd. Hierbij wordt een lijmlaag aangebracht op het papier of karton, waarna de folie direct op het oppervlak wordt geperst. Dit geeft een reliëfeffect en wordt het ook wel 3D foliedruk genoemd.

Dé manier om jouw grafische producten te laten schitteren! Ideaal voor bijvoorbeeld verpakkingen, boekomslagen, visitekaartjes waardepapieren of diploma's. 

Drukfiles dienen wel een bepaalde manier opgemaakt te  zijn maar hier kunnen we u natuurlijk bij helpen.Print4me - Schaarland 10 - 5663 JR Geldrop - +31 (0)40 295 38 93  - info@print4me.nl                

 

 

WhatsApp Business  - +31 653 359 858  -  Waarmee kunnen we u helpen?